El projecte avança…

Un cop hem enllestit l’estructura del projecte el que pretenem en aquests moments és portar-lo a terme físicament. Actualment tenim la seu de l’associació Filo-s 1572 en un assolellat despatx al centre de Girona, a les instal·lacions de Coespai (una empresa de coworking). El següent pas, doncs, serà iniciar la recerca d’un local apte per a les activitats de l’Associació, sense oblidar la part més bàsica: l’obligatori finançament.

En aquest apartat del web, volem fer públic tot el procés i anar mostrant si les nostres perspectives i esperances poden coincidir amb la realitat, sense oblidar que aquest espai -“El projecte avança”- l’hem reservat a l’optimisme.

De moment…

Hem aconseguit completar tot el procés de constitució. Ara ja podem actuar d’una manera oficial i en conseqüència legal. I com que ara ja podem treballar, estem començant la preparació de les primeres jornades. Aquestes jornades es titularan: “Per a què volem la filosofia en l’actualitat” i alhora serviran de presentació de tot el nostre projecte. La intenció és defensar la filosofia com una eina molt útil a l’hora d’encarar la relació que tenim amb el món.

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Respon la següent pregunta de seguretat: *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>