Art o simple objectiu estètic?

Posted on

Rydogi Ikeda prova de condensar en aquesta obra l’esperit reduccionista de l’estructural film dels anys 60 (Tony Conrad o Peter Kubelka), el qual a través de l’interval de les imatges en blanc i en negre i el so provocava un incomoditat que empenyia a experimentar fora dels paràmetres comuns. Tot i això sembla que la producció de l’artista japonès ja no fomenta la concentració; en aquest cas es pot afirmar que: o és el públic qui integra l’obra, o potser l’obra ja està desvirtuada i només té un objectiu estètic. I probablement aquestes són les tendències que marquen el camí de l’art, ja que, en els temps que corren, potser el públic ja ha transformat els seus hàbits perceptius amb la incorporació del que es coneix com a interval -el fliker effect- en la seva estètica.

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Respon la següent pregunta de seguretat: *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>