La presentació

Posted on Updated on

Bé, la presentació ja està feta, i nosaltres la considerem no només una prova per veure si som capaços d’explicar les nostres idees als altres, sinó també el punt de partida de Filo-s1572. En els propers dies “penjarem” el resum de tot el que es va dir en aquest acte i que ens servirà per explicar el projecte d’una manera més detallada: finalitats, objectius, estructura, etc.

A partir d’ara anirem fent el relat de com està avançant aquesta història a l’apartat “el projecte avança”. Per cert hem cregut convenient eliminar l’apartat “o no avança”, semblava massa negatiu, no?

Ara, potser és el moment de fer la primera crida de l’associació:

 Participeu-hi!

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Respon la següent pregunta de seguretat: *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>