És un clam(et)!

Posted on Updated on

Ja fa un temps, mentre ens submergíem en les nostres tesis doctorals i altres forats filosòfics, vam començar a detectar en els diferents mitjans de comunicació una demanda creixent en forma de reivindicació de les humanitats en general i de la filosofia en particular. Es tracta d’una demanda que alerta sobre l’enfonsament de les humanitats en les societats modernes i que s’afegeix a la crisi ja incrustada dins el propi sector educatiu.

Pensament crític
Reivindicació de les humanitats

Totes aquestes aparicions sembla que continuaran en el temps i coincideixen en la necessitat de potenciar -tant en l’àmbit de l’escola com en l’àmbit privat del dia a dia de les persones- les humanitats i la filosofia com a eines per a desenvolupar un

pensament crític que ens ajudi a enfrontar-nos a un món cada dia més irrecognoscible i amb el qual és cada cop més difícil  interactuar.

No sabem si en general totes aquestes opinions tindran algun efecte, però, si més no, tenim la justificació per intentar tirar endavant aquest projecte…no hi esteu d’acord?

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Respon la següent pregunta de seguretat: *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>